Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
X

Autentificare cont

Tine-ma minte

Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola

Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Contul meu Inregistrare cont
PortalCodulMuncii.ro
Portal actualizat la 15 Decembrie 2018
Un produs marca Rentrop ∧ Straton

Clauza de confidentialitate

Oct182018

Clauza de confidentialitate in domeniul protectiei datelor

de Adina Popescu valabil la 18 Oct 2018
Intrebare: Informatii privind GDPR. Societatea noastra are inclusa in contract o clauza privind confidentialitatea si protectia datelor, denumita clauza confidentialitate (o regasiti enuntata mai jos). Intrebarea mea este daca ceea ce avem mentionat aici ne acopera si din punct de vedere al GDPR-ului sau daca trebuie sa intocmim acte aditionale speciale pentru GDPR? Daca da, ce informatii suplimentare ar ...
Aug182018

Clauze GDPR. Modificarea regulamentului intern. Completarea fisei postului

de Adina Popescu valabil la 18 Aug 2018
Intrebare: Avand in vedere intrarea in vigoare a GDPR s-a actualizat regulamentul intern cu prevederi referitoare la datele cu caracter personal, insa acestea mai trebuie introduse si in fisa postului salariatilor sau in contractele individuale de munca ale acestora?
Iul312018

Noua lege privind protectia datelor (I)

de PortalCodulMuncii.ro 31 Iul 2018
Desi Regulamentul de protectie a datelor a devenit aplicabil de indata, chiar si in absenta unei legi interne in materie, era totusi necesara o astfel de lege, pentru a clarifica anumite aspecte privind aplicarea Regulamentului, raportat la realitatile noastre nationale. Ca urmare, a fost adoptata – in sfarsit - Legea nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) ...
Iul092018

Prelucrarea datelor personale pe baza unei obligatii legale

de PortalCodulMuncii.ro 09 Iul 2018
Intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal a atras numeroase dificultati si ezitari in randul personalului din departamentele de management al resurselor umane. Cum vom mai putea prelucra datele personale ale salariatilor nostri? ...
Mai252018

Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Decizia de numire a responsabilului cu protectia datelor

de Gabriela Dita valabil la 25 Mai 2018
Intrebare: Am nevoie de un model de formular in care salariatii sa ia la cunostinta acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Si trebuie numita persoana cu protectia datelor?
Apr022018

Model de clauza de confidentialiate referitoare la protectia datelor cu caracter personal

de Adina Popescu valabil la 02 Apr 2018
Intrebare: Puteti sa ne ajutati cu un model de clauza de confidentialitate la contractul de munca privind protectia datelor cu caracter personal?
Mar142018

Clauza de confidentialitate. Venituri platite dupa incetarea CIM. Tratament fiscal

de Irina Dumitrescu valabil la 14 Mar 2018
Intrebare: Un salariat semneaza un acord de incetare care contine si o clauza de confidentialitate pe perioada nedeterminta, clauza pentru care primeste o suma de bani, ce va fi platita la incetarea efectiva a contractului individual de munca. Va rog sa imi spuneti care este regimul fiscal al acestei sume (ce contributii se retin de catre angajator pe statul de plata)?
Dec042015

Angajare director vanzari. Clauza de confidentialitate. Fisa postului

de PortalCodulMuncii.ro valabil la 04 Dec 2015
Intrebare: Model de contract pentru un director de vanzari care va avea o clauza de confidentialitate de 50% la salariu de baza si cum se evidentiaza in statul de plata si cum se va intocmi fisa postului?
Feb242015

Spor de confidentialitate la institutie publica

de Adina Popescu valabil la 24 Feb 2015
Intrebare: "In ce masura poate fi acordat sporul de confidentialitate, in situatia unui institut de cercetare-dezvoltare cu statut de institutie publica, care se autofinanteaza (nu primeste bani de la buget ) ?? Mentionez ca una din activitatile principale care genereaza venituri o reprezinta evaluarea unor dosare (activitate de cercetare specifica institutului, desfasurata conform unei proceduri europene ...
Ian262015

Efectele clauzei de confidentialitate

de Adina Popescu valabil la 26 Ian 2015
Intrebare: Va descriu situatia actuala pentru a intelege mai bine contextul si intrebarea: Compania noastra (o vom denumi CGD RO) este o filiala a unei comp. internationale (CGD S.A.) cu sediul central in Paris. Compania CGD RO este formata din 3 linii de business, dar care nu au entitate juridica distinca. In noiembrie 2014, 2 dintre liniile de business a CGD RO au fost vandute catre competitorul nostru ...
Iul072014

Clauza de confidentialitate vs secretul de serviciu

de PortalCodulMuncii.ro valabil la 07 Iul 2014
Intrebare: Conform Codului Muncii, art. 39. - (2) Salariatului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii: d) obligatia de fidelitate fata de angajator in executarea atributiilor de serviciu; .................. f) obligatia de a respecta secretul de serviciu; In aceste conditii care este functionalitatea (folosul) inserarii in Contractul de munca a clauzei facultative de confidentialitate?
x